Rehabilitering av bad

Rehabilitering av bad er en stor oppgave, som krever bistand fra ulike faggrupper. I Svanevik VVS samarbeider vi tett med alle de nødvendige fagene for å lage estetisk pene, trygge og faglig godt utførte baderom.

I tillegg til rørleggere har vi både tømrere, murere, flisleggere, malere og elektriker tilgjengelig, for best mulig flyt i rehabiliteringsprosessen. Dette gjør at rehabiliteringen av badet ditt blir gjennomført raskt, trygt og forsvarlig – uten at du trenger å bekymre deg eller koordinere de ulike fagene.  

Badrehabilitering i Fokus

Bad rehabilitering, også kjent som oppussing av baderom, er en viktig prosess for å forbedre både funksjonaliteten og estetikken til ditt baderom. Dette innebærer å fornye eksisterende fasiliteter, oppdatere design og installere moderne løsninger for å skape et komfortabelt og behagelig rom.

Gulvvarmeinstallasjon

Rørlegging og tilkoblinger

Varmepumpeinstallasjon

4 steg for rehabilitering av ditt baderom

Kontakt

Ta kontakt. Vi avtaler tid for befaring, og organiserer slik at de aktuelle fagene får den informasjonen de trenger. 

Evaluere

Svanevik VVS sender deg skriftlig tilbud på rehabiliteringen av baderommet. 

Ankomme

Når tilbudet er godtatt, kan rivningen og gjenoppbyggingen starte.  

Løse

Arbeidet utføres i henhold til standarder, og systemet testes for å sikre riktig funksjon. Nyt ditt ferdig rehabiliterte bad! 

Se flere tjenester​

Ikke sikker på hvilken løsning som er riktig for deg? La oss hjelpe
Vi i Svanevik VVS tilbyr en rekke tjenester innen rørleggerfaget for både private, bedrifter og borettslag. Vi utfører oppdrag over hele Bergen og omegn. Med flere års erfaring i ryggen kan du være trygg på at produkt og utførelse er av god kvalitet. Vi tilbyr konkurransedyktige priser og fastpris på serviceoppdrag.