Våre tjenester

Vi utfører både små og store rørleggerjobber. Trenger du nytt rørsystem eller å bytte varmtvannstank? Uansett valg av tjenester kan du være sikker på at arbeidet blir forsvarlig utført.

Trygghet, kvalitet og presisjon

Vi har tilegnet oss god kompetanse gjennom lang og varierende erfaring, utdanning og kursing. Vi leverer trygghet, kvalitet og presisjon.

Vi setter vår stolthet i å utføre arbeid med høyest mulig standard og velger kun materialer av beste kvalitet. Vi forhandler derfor kun produkter fra kjente leverandører som er godkjent for det norske markedet. Dette gjør at du kan være helt trygg på at jobben blir faglig korrekt utført – i henhold til gjeldende regelverk og forskrifter.

Våre tjenester

Vi i Svanevik VVS er en moderne mesterbedrift som tilbyr en rekke tjenester innen rørleggerfaget for både private, bedrifter og borettslag.

Ønsker du ett nytt rør i rør system eller en enkel utskiftning av ett blandebatteri? Vi hjelper deg med både små og store rørleggerjobber. Vi utfører alt innen service og reparasjoner, sanitær- og varmeinstallasjoner samt sanitær rehabilitering.

Service

Service

Vi utfører alt innen service og reparasjoner, slik som sprukne vannledninger, toaletter, hovedstoppekraner, armaturer og varmtvanns-beredere, i bolig og næringsbygg. Vi tilbyr fastpris på serviceoppdrag.

Sanitær- og varmeinstallasjoner

Sanitærinstallasjoner

Trenger dere omfattende oppgradering av sanitæranlegg i boligen deres? Vi utfører alt av arbeid innen sanitærinstallasjoner.

Vannbåren varme

Vannbåren varme

Vi utfører nyinstallasjon og service av vannbåren varmeanlegg og teknisk rom. Vannbåren varme er en økonomisk og miljøvennlig oppvarmingsmetode. Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.